Nieuws
Nieuws
Ook Het Liessenhuus presenteert zich tijdens Voor en door Breedenbroek op 21 juni 2015

19 juni 2015

Ook Het Liessenhuus presenteert zich tijdens Voor en door Breedenbroek op 21 juni 2015

Ook Het Liessenhuus presenteert zich tijdens Voor en door Breedenbroek

 

21 juni dag voor en door Breedenbroek


Op zondag 21 juni a.s. wordt de Terborgseweg in Breedenbroek officieel geopend. Na enkele maanden van reconstructie aan de weg in de bebouwde kom van Breedenbroek wordt er een feestelijk tintje gegeven aan de heropening.

Een aantal maanden geleden hebben enkele initiatiefnemers een werkgroep gevormd die zich bezighoudt met de ludieke invulling van deze dag. Een dag die de titel: "Voor en door Breedenbroek" heeft gekregen. En dat is niet voor niets want op zondag 21 juni laat Breedenbroek (en Voorst) zien wat het allemaal "in huis" heeft.

Vanaf 13.00 uur verzamelen inwoners van Breedenbroek en Voorst zich bij Café Restaurant Koenders. Vandaar gaat men onder begeleiding van natuurlijk de Breedenbroekse harmonie St. Antonius naar een nog geheime locatie om daar rond 13.30 uur getuige te zijn van de officiële openingshandeling door de wethouder van de gemeente Oude IJsselstreek. Er wordt iets onthuld maar ook dat willen we nog niet kwijt. Wel is duidelijk dat het iets is gemaakt voor en door Breedenbroek!

Tussen 13.00 uur en 17.00 uur staan er langs en in de nabije omgeving van de Terborgseweg kraampjes opgesteld waar maar liefst 50 verenigingen, ondernemers en particulieren laten zien wat zij te bieden hebben. Ook aan de jeugd is gedacht, voor hun komt er een springkussen. Bovendien krijgen zij de kans hun waar aan te bieden op een rommelmarkt. Daarnaast verzorgt de Stichting Historica Breedenbroek een expositie over Breedenbroek in vroegere tijden.

Hapjes, drankjes en live muziek verhogen de gezelligheid.
Bij mooi weer is het evenement buiten maar als de weergoden ons minder goed gezind zijn dan wijken we uit naar de Sporthal, de school en de pastorie.
Iedereen is welkom, de toegang is gratis.
 

Locatie: Rondom de Terborgseweg, Terborgseweg Krommenh, Breedenbroek

Start datum/tijd: 21-06-2015 13.00
Eind datum/tijd: 21-06-2015 17.00

Bron: GeldersePost.nl - LEZERSNIEUWS Door: Marianne te Linde

Deel deze pagina

Of kopiëer de onderstaande link:

×