Nieuws
Noorse collega's bezocht

12 juni 2023

Noorse collega's bezocht

Noorse Zorgboerderij. In juni 2023 een inspirerende studiereis gemaakt naar Noorwegen. Met een aantal collega zorgboeren en geïnteresseerden gesproken over de mate van contact en contract binnen het uitvoeren van...
Lees meer »
Maak kennis met onze zorgboerderij

Over ons

Maak kennis met Het Liessenhuus

Het Liessenhuus is de naam van de boerderij waar de familie Vinkenvleugel al meer dan een kwart eeuw woont. De boerderij is al een tijd geen commercieel agrarisch bedrijf meer, maar een kleinschalige zorginstelling met activiteitenecentrum / zorgboerderij. Op het karakterestieke en sfeervolle erf achter de boerderij zijn verschillende activiteit- en werkgebieden omringt door veel landleven elementen en een keur aan boerderijdieren.

De zorgboerderij
Boerderij Het Liessenhuus bestrijkt een oppervlakte van anderhalve hectare. Daarnaast wordt bij andere boeren grasland gehuurd om de dieren te laten grazen of er hooi voor de wintermaanden van te oogsten.

De zorgboerderij kenmerkt zich door de plattelands uitstraling met een duidelijk landleven karakter, waar iedereen op zijn eigen manier mag komen werken, leren of recreëren.
 
Begeleiding op Maat
Begeleiding op Maat bied begeleiding die zoveel mogelijk voldoet aan de specifieke wens en begeleidings vraag van de deelnemer. De lokatie, de activiteiten en de aard van begeleiden is specifiek en verschilt van keer op keer. Ook hier geldt werken vanuit ambacht met een dosis gezonde boeren nuchterheid leidt tot goeie resultaten.
 
Bij Het Liessenhuus mag je zijn zoals je bent.
 
Ligging
Het Liessenhuus ligt in Breedenbroek (gemeente Oude IJsselstreek). Steden in de nabije omgeving zijn Doetinchem en Winterswijk. Dinxperlo is het dorp waar Breedenbroek zich veel op richt. De grens met Duitsland ligt slechts enkele kilometers verder.

Deel deze pagina

Of kopiëer de onderstaande link:

×