Nieuws
Noorse collega's bezocht

12 juni 2023

Noorse collega's bezocht

Noorse Zorgboerderij. In juni 2023 een inspirerende studiereis gemaakt naar Noorwegen. Met een aantal collega zorgboeren en geïnteresseerden gesproken over de mate van contact en contract binnen het uitvoeren van...
Lees meer »
Oosten door te delen!

Onze visie

Werken vanuit Ambacht met een dosis gezonde Achterhoekse nuchterheid staat voorop!

Door creatief en ambachtelijk te denken wil Het Liessenhuus altijd tot een passend, klantgericht zorgaanbod komen. De circulaire benadering prefereert aan de lineaire door processen steeds actief te volgen. Hierdoor en door innovatief bezig te zijn, werken we aan maatwerkoplossingen. We zien kansen en zoeken de passende oplossing in  een combinatie van traditionele werkwijzen, vernieuwde methodieken, kennis van de sociale kaart, samenwerken met anderen en 'out of the box denken' .

Het Liessenhuus ziet dat mensen onderdeel zijn van en interactie hebben met hun gehele leef-woon-leer-werk omgeving. Hij of zij zal overal ervaringen opdoen die van invloed zijn. We blijven breed kijken en nemen deze ervaringen en de reacties daarop mee in onze begeleiding.

Degene die door ons begeleid wordt zal met name het 'er mogen zijn' en het 'kunnen zijn' ervaren, we zien mensen als gelijke.  Het Liessenhuus werkt vanuit de re-educatieve zienswijze, met name door het ervaringsleren. Dit vraagt van ons een specifieke benadering van de ander. Het maakt ons niet uit wie of wat, de ander heeft altijd zijn of haar kader waarmee hij bij ons welkom is. We staan voor een hoge kwaliteit door onze gedrevenheid. Onze kracht is onze creatieve en innovatieve houding en werkwijze.

'Werken vanuit ambacht met een dosis gezonde Achterhoekse nuchterheid staat voorop. We banen mogelijke wegen, hoe ze eruit zien of hoe ze lopen is onbekend, maar ze leiden tot de beoogde bestemming.'

Erkende zorg
Het Liessenhuus heeft een AGB-code 73-730762. Kennis van en ervaring is ruimschoots aanwezig, waardoor er professioneel hulpverleningsvraagstukken aangepakt kunnen worden. Daarnaast wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen en zijn specifieke begeleidingsvragen welkom. Het streven is met de deelnemers te allen tijde in de samenleving te (komen) staan.

Deel deze pagina

Of kopiëer de onderstaande link:

×